google-site-verification=BrMZ22_R_NIn6Lvy76FPef7-ZYBf9WfUKhKqJngWkcs
 
naamloos-5924.JPG
pala team member.png

Jordi Geijsen 

Ik zelf ben van oorsprong professioneel voetballer en sprinter en ik zocht iets waar ik net dat tikje conditioneel en kracht vandaan kon halen.

Via mijn goede vriend Thom Van vliet kwam ik bij de sport canicross terecht.

  • Instagram

Na veel getraind te hebben wou ik de sport serieus gaan nemen omdat het zo goed voor mijn conditie was en het gaf mij zo een kick om de sport uit te oefenen ook liep ik goede en mooie tijden wat veel goeds beloofd.

 

En zo kwam ik bij mijn eerste sporthond een blonde eurohound met de naam Wong met hem ben ik gaan trainen en loopt het nu erg goed ook heb ik Wong direct palamountains gegeven en doe ik nu nog steeds wat mij en de hond enorm bevalt!

 

Ik gebruik alle producten en je ziet aan de hond dat het gewoon goed doet.  Ben zelf certificeert personal trainer en weet wat goed is voor het lichaam van de hond. 

 

Palamountains werkt echt!

 

Zie je aan de vacht uithoudingsvermogen ect. ik heb nu ook een tweede eurohound er bij genaamd sagan die ook alle producten krijgt Zit pas sinds kort in de sport maar met goede producten als palamountains en goede trainingen beloofd mij samen met Wong en sagan een mooi vooruitzicht komende nk,ek,en wk! keep in touch!

Met Sportieve groet,

Jordi Geijsen