google-site-verification=BrMZ22_R_NIn6Lvy76FPef7-ZYBf9WfUKhKqJngWkcs
 
pala team member.png

Op een keer kwam ik een groep lopers tegen die zich lieten voorttrekken door hun hond en raakte ik met hen in gesprek. Na wat zoeken op internet ontdekte ik Canicross Rotterdam en heb ik me aangemeld.Zo ben ik begonnen met trainen, ontmoette ik Pieterjan, en de rest is geschiedenis.

  • Facebook
  • Instagram

Mijn naam is : Thom v vliet 
Leeftijd : 35 
Discipline : bikejoring / dogscooter
Honden : Casar finn jazz


In 2017 leerde ik Stefan en Ilse kennen. Van hun kon ik een ervaren hond overnemen. Daar hoefde ik niet lang over na te denken en dus kwam Casar ons team versterken. Casar kreeg bij Stefan en Ilse al dagelijks Palamountains en op die manier ben ik zelf ook in aanraking gekomen met de producten en ze zelf gaan gebruiken bij al onze honden. Wat me vooral opvalt is dat de vacht van de honden er altijd mooi en glanzend uitziet. Zo is ook de staart van Casar, die  kaal was na een operatie, volledig hersteld. Ook herstellen de hond heel snel na een training of wedstrijd.


Vanwege mijn eigen positieve ervaring  adviseer ik dan ook iedereen het gebruik van Palamountains en zou de mensen willen mee geven: palamountains try iT to believe iT 


Ondanks het feit dat ik nog niet zo lang actief ben in de sport heb ik een hoop leuke mensen leren kennen en aan veel mooie wedstrijden mee mogen doen. Persoonlijke hoogtepunten waren het EK in Chevetogne, België in 2019. Een technisch en veeleisend parkoers. De Vulcanicross in Duitsland was ook een fantastisch georganiseerd evenement met een fijne sfeer. Ook de Italiaanse kampioenschappen, inclusief bezoek aan vrienden, waren een indrukwekkende ervaring.


Mijn top 3 van persoonlijk mooiste resultaten:
Nederlands kampioenschap  bikejoring 2018, tweede plaats.
Nederlands kampioenschap steppen 2019, tweede plaats
Nederlands kampioenschap relay 2019, tweede plaats (samen met loper Mark Boonman en fietser Kevin Weijermans)