top of page
foto.jpg
pala team member.png

Zo kwam onze eerste hound Blade opgehaald uit Hongarije, mee gedaan met bike-joring en dogscooter, maar ik wilde meer, niet veel later kwam daar de volgende hound Fire erbij. 2span wedstrijden gedaan, op 3wieler dryland en sneeuw/slee ondekt, zo hebben we Stefan, Ilse en Zohra ontmoet.

Ik ben Ard 52 jaar, ik woon samen met mijn vrouw Jessica in een dorpje in Noord-Holland.

Wij zijn in aanraking gekomen met de hondensport door onze oudste dochter Kaylee, ze wilde graag hardlopen met de hond, maar dan wel met een harnas en elastische lijn, wij hadden hier nog nooit van gehoord, bij toeval was er een demo op animal event. Na dit gezien te hebben is de sport begonnen. Ik samen met Kaylee en onze oud Duitse herders Jenna en Agusta hardlopen, hoe gezellig is dat! Daarna kwamen de wedstrijden, maar na een opgelopen enkelblessure met bikejoring begonnen. Wedstrijd KIVO meegedaan en verschillende hondenrassen gezien, meteen verliefd geworden op de hound.

Zo kwam onze eerste hound Blade opgehaald uit Hongarije, mee gedaan met bike-joring en dogscooter, maar ik wilde meer, niet veel later kwam daar de volgende hound Fire erbij. 2span wedstrijden gedaan, op 3wieler dryland en sneeuw/slee ondekt, zo hebben we Stefan, Ilse en Zohra ontmoet. Onze roedel is inmiddels uitgebreid met hound Flame, hound Rix en oud Duitse Herder Sil. Kaylee heeft hound Flo die ook in ons team mee loopt.

Jessica mijn vrouw is van het naar de hondenschool gaan. Sport en spel gaat heel goed samen, balans trainingen om blessures te voorkomen en voor mij handig dat ze goed luisteren. Altijd trots als ze weer een diploma hebben gehaald.

Jessica is niet actief in de sledehondensport, maar zeer belangrijk als handler zonder haar geen sport voor mij en de hounds. 

Samen zijn wij HET team.

We gebruikte al een supplement maar niet alle honden vonden dit lekker. Stefan stelde voor om palaMOUNTAINS eens te gebruiken om te kijken hoe dit ging. Nou we kunnen jullie vertellen: ze vinden het heerlijke zien/voelen verschil in vacht, betere ontlasting, meer energie, goed en snel herstel.

Voordeel voor ons 1xper dag 1 theelepel palaMOUNTAINS bij het voer. Bij trainingen/ wedsrijden gebruiken we palaMOUNTAINS EXCEED Pre Boost & Recovery voor en achteraf zodat het herstel sneller gaat. Wij zijn zeer tevreden en merken dat het werkt!

bottom of page