top of page
IMG_0348.JPG

Equine

Speciaal voor paarden

De supplementen van de Equine lijn zijn ontwikkeld om de algehele gezondheid te ondersteunen

palaMOUNTAINS® producten

palaMOUNTAINS  supplementen voor paarden

palaMOUNTAINS® Equine

palaMOUNTAINS® Equine product assortiment is bekend om zijn kwaliteit en het succes in verschillende paardensport disciplines. De supplementen zijn ontwikkeld om de algehele gezondheid en welzijn van het paard te verbeteren. Het brede assortiment biedt een oplossingen voor verschillende omstandigheden en paardensporten.  De Palamountains paarden producten zijn wetenschappelijk geformuleerd, getest en gevalideerd door Massey University uit Nieuw Zeeland. Door professionals uit de industrie en sport wordt Palamountains erkend als product die buitengewone voordelen biedt voor de gezondheid van uw paard. Multi-vitaminen en mineralen zijn belangrijk voor een goede gezondheid en welzijn.

Wat zeggen blije baasjes? 

Sarah - Geeft de Equine Pre-Boost

Ik merk dat Indy na zware inspanning sneller hersteld en zie dat zelfs terug in de resultaten van de herstel training. Overduidelijk waarom de Pre-Boost nu bovenaan mijn paklijst voor de wedstrijden staat. 

Paardensupplementen

Bent u op zoek naar paardensupplementen? Dan bent u bij Palamountains zeker aan het juiste adres. Zo verkopen wij paardensupplementen al vanaf €12,50. In ons assortiment kunt u diverse soorten paardensupplementen vinden, zoals de palaMOUNTAINS Equine Bone & Joint , de palaMOUNTAINS Extreme en de palaMOUNTAINS Equine Show Off. Ook bieden we twee soorten body-spray of animal wash soorten aan, namelijk de palaMOUNTAINS Repala Body Spray en de palaMOUNTAINS Animal Wash. 

 

Paardensuplementen: Ons Assortiment

Zoals hierboven beschreven bieden wij diverse soorten paardensupplementen aan in ons assortiment. Onze paardensupplementen zijn dan ook verkrijgbaar in diverse verpakking, wisselend van 250 ml, 750 ml, 1 liter tot 2,5 liter. Allerlei soorten en maten paardensupplementen zijn dus bij ons verkrijgbaar bij de Palamountains webshop.

 

Benieuwd naar wat wij nog meer verkopen buiten deze paardensupplementen? In ons assortiment kunt u onder andere hond supplement en verschillende andere supplementen vinden, zoals de MyBeau supplementen. De MyBeau supplementen zijn wat anders dan de paardensupplementen, want de MyBeau supplementen zijn bedoeld voor honden en katten die in principe huisdieren zijn. Wilt u uw professionele honden voedingssupplementen toedienen? Dan raden wij u aan om een andere soort te gebruiken. Zo verkopen wij ook nog de voedingssupplementen hond. Deze zijn speciaal ontworpen voor sterke honden die veel inspanning moeten leveren.

 

Weet u niet zo goed welke paardensupplementen u moet nemen? Neem dan eenvoudig contact met ons op, zodat wij u persoonlijk verder kunnen helpen met uw zoektocht naar de juiste paardensupplementen. Wij helpen u graag bij uw keuze!

bottom of page