G_KTV5160 .jpg

Produkten | Palamountains Scientific animal nutrition

PalaMOUNTAINS, opgericht als innovators in de sector van dierensupplementen, biedt u een uniek assortiment op olie gebaseerde producten die zijn ontworpen om de algehele gezondheid van uw dieren te verbeteren.
 

"palaMOUNTAINS unieke gepatenteerde olie-emulsie zal de productie van uw dieren enorm helpen en verhogen."

Professor Brian Wilkinson - Massey University, Nieuw-Zeeland

Professor Brian Wilkinson - Massey University “Diervoeding lijkt veel op een 'productielijn' in de slachthuizen, waar er heel wat verwerkingslijnen zijn met arbeiders in verschillende stadia langs elke proceslijn die dingen met het karkas doen om eerst de vacht te verwijderen, ingewanden enz. en later het karkas afbreken tot snijwonden.

 

Het spijsverteringssysteem van het dier is vergelijkbaar wanneer er een reeks bacteriën en enzymen (procesmedewerkers) is die het voedsel dat het heeft gegeten afbreken en vervolgens lijnen in het lichaam verwerken om de geabsorbeerde voedingsstoffen te gebruiken en spieren, vet, botten, wol enz. Op te bouwen. De effectiviteit van de bacteriën en enzymen in de darmen en het lichaam is sterk afhankelijk van wat het dier zich voedt. De snelheid waarmee de bacteriën en enzymen kunnen werken, varieert van traag tot plat en het hangt er allemaal vanaf of ze worden gevoed met de juiste balans van voedingsstoffen.

 

We kunnen ze het gevoel geven (het spijsverteringssysteem) efficiënter te werken door ze te voorzien van belangrijke voedingsstoffen (palaMOUNTAINS Revive etc.), zodat ze in staat zijn om op maximale capaciteit te werken.

 

De snelheid waarmee daadwerkelijk wordt gewerkt, hangt echter af van hoeveel van het juiste voedsel het dier binnenkrijgt, wat op zijn beurt van invloed is op het gewicht van de dieren, wat op zijn beurt de kwaliteit van hun algehele productie beïnvloedt, dwz type gewichtstoename, gezondheid , wolgroei etc.

 

Of het dier zwaarder wordt, hangt volledig af van de kwaliteit en hoeveelheid voedsel die het dier krijgt; dus palaMOUNTAINS Revive etc. draagt ​​niet alleen bij aan gewichtstoename, maar helpt en bevordert de snelheid waarmee het spijsverteringssysteem kan werken. De totale productie van dieren vereist dat het dier voldoende van het juiste voedsel eet en elke dag de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt; een tekort aan voedsel of voedingsstoffen voor een langere periode zal resulteren in een zwakke productie.

palaMOUNTAINS unieke gepatenteerde olie-emulsie met een absorptiegraad van 99,5% zal de productie van uw dieren enorm helpen en verhogen. ”

Zo zijn er producten voor paarden, honden, katten, duiven.