Wat klanten zeggen over palaMOUNTAINS®

Als Palamountains NL vinden wij kwaliteit en service belangrijk. Wij zijn dan ook benieuwd naar uw ervaring met de Palamountains producten.

Stuur uw verhaal/ervaring met foto naar:  info@palamountains.org

Sonja

Jachthonden

Bracco Italiano’s

Sonja heeft al sinds 1990 Bracco Italiano’s, een veelzijdige jachthond. Momenteel heb ik drie reuen, geimporteerd uit Belgie en Frankrijk. Ik geeft de voorkeur aan een dual purpose hond, dus werk en schoonheid. Alle 3 hebben dan ook de nodige kampioen titels op show, waarvoor ik ook naar het buitenland afreis. Naast de shows train ik mijn honden zelf ook om deel te nemen aan jachtproeven. Daarnaast zijn de honden, maar vooral de oudste succesvol in de canicross met hun vast hardloop partner. De jongste hond Savio is momenteel erg succesvol op shows in zowel binnen als buitenland. Hij heeft al diverse titel behaald en mag zich zelfs jeugd wereld kampioen noemen. Uiteraard word ook Savio getraind voor de jachtproeven. De honden moeten dus in top conditie zijn en wij ervaren dat de producten van Palamountains daar een goede bijdrage bij leveren. Het geeft de extra vitaliteit die we nodig hebben bij zowel shows als tijdens de jachtproeven. 

Trudie en Bart

Sledehondensport

Siberian Husky

Wij beoefenen de sledehondensport met onze 10 Siberische Huskies. Het zijn allemaal topsporters en net zoals bij menselijke topsporters is goede voeding en support in de vorm van supplementen belangrijk. Het is onze verantwoordelijkheid om onze harige vrienden daarin te voorzien en wij doen daar geen concessies in.

Wij geven al onze honden Palamountains en het bevalt uitstekend. Het geeft ze een extra steun in de rug op het gebied van o.a. vitamines en mineralen. Wat ons is opgevallen sinds wij Palamountains geven is dat hun weerstand hoger is, ze zijn topfit (mede door het trainen natuurlijk), ze zijn energiek, vrolijk en herstellen snel na een (intensieve) training of wedstrijd. Als extraatje ziet de vacht en de spieropbouw er ook nog eens prima uit.

 

Ze vinden het lekker dus is het ook een soort snackje bij of door het eten.

Angela & Berry

IGP

Duitse Herder

Ik ben zeer actief in de IGP met onze Duitse herders , en daarnaast fokken we ook af en toe een nestje 

Een van onze honden had het als het wat warmer werd moeilijk kwa energie in de trainingen. We kregen als advies om Palamountains Exceed te proberen 

Dat was een wereld van verschil , niet alleen de vacht en bespiering werden er beter op , ze kon ook de trainingen langer volhouden. 
Sindsdien geven wij het aan al onze sporthonden 

Maar ook tijdens de dracht en zoogperiode geeft Palamountains Exceed net dat beetje extra aan moeders

Kortom , een echte aanrader voor sporthonden en honden waarmee gefokt word

Angela Mathijssen & Berry de Clerck 
Duitse herder kennel From Kyars Home

Nuyvilaq

Technical Obedience K9 ®

Hollandse Herder

Wij gebruiken palamountains exceed nu een kleine 3 jaar naar volle tevredenheid voor onze roedel die bestaat uit 8 honden.
De honden herstellen overduidelijk sneller na het toedienen van de exceed pre boost na een training of wedstrijd.

Daarnaast merken we dat sinds we de palamountains exceed toevoegen aan hun voer dat de rui ook sneller gaat, wij hebben een hond die heel erg moeilijk zijn vacht los liet maar sinds palamountains gaat dit vele malen beter.

De palamountains shampoo gebruiken we nu ook sinds 2 jaar, wij wassen de honden 1x per jaar in de zomerstop en met deze shampoo is het wit ook echt spierwit.

Geweldig product, goede service en uitleg.

Corrie en Jos

Behendigheid

Border Collie

Wij doen met onze honden ruim 25 jaar Agility en schapen drijven.

Bijna 15 jaar geleden werden wij bij één van onze border collies geconfronteerd met “Collie Woble”.

 

​​Er zijn een aantal producten op de markt maar de meesten moeten in water worden opgelost. Het nadeel hiervan is dat je nooit exact weet wat de hond hiervan binnen heeft gekregen. Sinds 2 jaar zijn we overgestapt op Exceed en Exceed Pre Boost.

 

​Ook hebben we in het wedstrijdveld al diverse honden en bazen blij gemaakt door Palamountains Exceed en Exceed Pre Boost te adviseren. Wij zijn door de resultaten ook bij andere honden er van overtuigd dat het een perfecte aanvulling is op de dagelijkse voeding.

Sinds medio vorig jaar zijn we dan ook een actief verkooppunt van Palamountains en promoten wij het product tijdens Agility wedstrijden.

Tessa

Canicross

Hound - Eurodog

De honden staan nu bijna een half jaar op palamountain exceed, ze zijn alle 3 actief in de sledehondensport.

Sinds deze tijd merkte ik een verbetering in vacht, algemene conditie, meer energie (zonder overdreven opgejaagde honden wat bij andere supplementen wel vaak het geval is en wat voor spanningen kan zorgen in de groep), meer uithouding en een sneller herstel. Bovendien lusten ze het nog graag ook, en moet je er maar weinig van geven, zo kom je ook nog eens lang mee toe.

Zeker een aanrader voor actieve honden als extra ondersteuning.

Palamountains Benelux

+31 (0)614613733

Contact Us

© Palamountains Benelux  Limited. All Rights Reserved.

  • Facebook
  • YouTube