top of page
IMG_0334.JPG
pala team member.png

...Omdat we zo tevreden waren over de supplementen bij de honden, ben ik toen voor dat paard de Bone&Joint gaan gebruiken. Dit heeft in combinatie met de training, echt super resultaat geleverd. 

  • Facebook
  • Instagram

Ik ben Dominique Marijnissen, geboren in een echte paarden familie. Mijn ouders hebben beide paarden zadelmak gemaakt, opgeleid en in de wedstrijden uitgebracht. Dit voor de verkoop of ter behalen van hun sport predikaten. Ik ging iedere dag mee naar stal, zat in de kinderwagen in de hoek van de bak als mijn ouders aan het rijden waren en al snel zat ik ook op de rug van een paard. Toen ik 6 maanden oud was mocht ik bij mijn vader voorop in het zadel tijdens het uitstappen. Dit werden al snel ritjes op mijn vader zijn oude pony en op de Shetlanders die mijn ouders toen hadden. 

 

Toen ik 6 was kreeg ik mijn eerste eigen pony, dit was Beauty. Deze zwarte prinsessen pony was ook echt een beauty, van binnen en van buiten. Met deze pony kon ik de gekste dingen doen en in 2005 reden wij ons eerste wedstrijdje samen. 

 

In 2008 maakte ik de overstap naar een grotere pony. Deze pony kochten mijn ouders als veulentje en maakte hem zelf zadelmak en klaar om voor mij een opvolger te worden. In 2008 maakte ik met hem, Oldebert’s High Speed, ons debuut in de B dressuur en twee jaar later reden wij op het hoogste niveau bij de pony’s en mochten wij internationaal aan start komen. Ook heb ik met hem twee seizoenen deel uit gemaakt van het Rabobank Talentenplan. Hiervoor heb ik les gehad van Yessin Rahmouni en Alex van Silfhout. Via Yessin kreeg ik daarna nog de pony Mr Danny de Vito te rijden waarmee ik ook op internationaal niveau aan start kwam. 

 

Ik begon al vrij jong bij de paarden. In 2011 kreeg ik mijn eerste paard op stal. Ik was toen 13 jaar oud en kreeg toen een 3,5 jarige merrie te rijden. C’est Liza was toen net zadelmak en ik ben haar direct zelf gaan rijden. Dit paard heb ik met hulp van mijn ouders opgeleid tot Zware Tour niveau.

 

In de tussentijd heb ik verschillende paarden mogen rijden en uitbrengen, mooie wedstrijden en kampioenschappen mogen rijden en veel mogen leren. 

 

Ik heb op dit moment mijn 4 jarige hengst, One of a Kind welk ik rustig aan het opleiden ben om straks een fijn sportpaard te worden. Daarnaast hebben mijn ouders een 4 jarige merrie staan. Odiekarla heeft op dit moment een veulen aan de voet maar zal later dit jaar ook zadelmak gemaakt worden om de sport in te gaan. Ook haar veulentje Tranquilo zal voorlopig blijven. 

 

Mijn moeder heeft een Rottweiler kennel en heeft honden voor zowel de show als voor het IGP werk. Ik zelf heb twee Rottweiler reuen en ook mijn vriend heeft op dit moment twee Rottweilers. Via de hondensport ben ik dan ook bij Palamountains gekomen. Wij zijn dit gaan gebruiken en waren hier al snel erg tevreden over. 

 

Ik kreeg op gegeven moment voor eigenaren een paard in training, dit paard was nog niet zadelmak. Hij was op dat moment 4 jaar, mega groot en zat heel slecht in zijn lichaam. Hij had totaal geen spier opbouw, een doffe vacht en was heel slap. Omdat we zo tevreden waren over de supplementen bij de honden, ben ik toen voor dat paard de Bone&Joint gaan gebruiken. Dit heeft in combinatie met de training, echt super resultaat geleverd. 

 

Op dit moment gebruik ik voornamelijk de Show Off als ondersteuning voor de paarden en mijn oude pony krijgt de Bone&Joint als ondersteuning voor zijn ouder wordende lichaam. 

bottom of page