top of page

Welkom bij PalaMOUNTAINS

  • Gegarandeerde opname van 99,5%

  • Dagelijkse toevoeging aan het huidige dieet

  • De vloeibare formule verbeterd het immuunsysteem 

Welkom bij palaMOUNTAINS - Specialist in diergezondheidssupplementen

Na jarenlang onderzoek op de gerenommeerde Massey University in Nieuw-Zeeland is palaMOUNTAINS® ontwikkeld. Het is ‘werelds eerste’ vloeibare multivitaminen & mineralen supplement met een buitengewoon opnamepercentage. Deze unieke gepatenteerde formule biedt namelijk een absorptie van 99,5%. PalaMOUNTAINS® is bekend geworden vanwege zijn kwaliteit producten voor een breed scala aan diersoorten. De producten zijn ontwikkeld om de algemene gezondheid en het welzijn te verbeteren.

Bij PalaMOUNTAINS® zijn wij ervan overtuigd dat ieder (sport)dier de juiste voeding en supplementen hoort binnen te krijgen. Met ons brede assortiment bieden wij voor iedere behoefte een passend product. Wil je dus de juiste supplementen aan je hond, kat, paard of duif geven? Dan helpt PalaMOUNTAINS® je!

328.png

Versterkt het immuunsysteem

332.png

Bevat vitamines, mineralen en essentiële vetzuren

329.png

Verbetert darmflora en spijsvertering

330.png

Verbetert
ontlasting

333.png

Gegarandeerde opname van 99%

331.png

Verbetert de 
vachtconditie en minder haaruitval

Onze producten

Sporthond Palamountains Exceed

Exceed

Sport- en werkhonden

Exceed is het 100% natuurlijke vloeibare voedingssuppelement. Het verbetert de conditie, het herstel en zorgt voor

meer focus bij sport- en werkhonden.

Sporthond Palamountains Exceed

Mybeau

Hond & kat

Mybeau bevat alle essentiële voedingsstoffen voor een optimale gezondheid. De vloeibare formulering voeg je toe aan het huidige dieet. 

Equine Palamountains paard

Equine

Paarden

Equine is een speciaal ontworpen voedingssupplement voor paarden. Bevat alle nodige vitaminen en mineralen voor jouw paard.

Palamountains Animal Care

Animal care

Premium dierenverzorging

Animal Wash bevat Citronella, dat wordt beschouwd als een natuurlijke insecten en vliegen afweermiddel. Daarnaast is er ook een unieke vachtversterker toegevoegd.

Pigeon express palamountains

Pigeon Express

Vogels

Pigeon Express bevat alle nodige voedingsstoffen ter ondersteuning van vogels. Beschikbaar voor duiven, falen en Avian.

Wat zeggen blije baasjes? 

Sarah - Geeft de Equine Pre-Boost

Ik merk dat Indy na zware inspanning sneller hersteld en zie dat zelfs terug in de resultaten van de herstel training. Overduidelijk waarom de Pre-Boost nu bovenaan mijn paklijst voor de wedstrijden staat. 

The story behind

"PalaMOUNTAINS is een unieke gepatenteerde suspensie en zal het welzijn van uw dier uitzonderlijk verhogen."
Professor Brain Wilkinson - Massy University, Nieuw-Zeeland

The story behind... VitaPower uit Nieuw-Zeeland is een innovator in de diergezondheidsindustrie. Zij leveren wereldwijd wetenschappelijk onderbouwde voedingssuplementen. In 2001 werd palaMOUNTAINS opgericht, met als doel een uniek en effectief assortiment creëren.

 

PalaMOUNTAINS® is bekend geworden vanwege zijn kwaliteit producten voor een breed scala aan diersoorten.De producten zijn ontwikkeld om de algemene gezondheid en het welzijn te verbeteren. VitaPower wordt erkend in de diergezondheidsindustrie op het gebied van kwaliteitsproducten. Zij realiseren dit door continu te blijven onderzoeken, dit doen ze in samenwerking met de Massey University en andere geaccrediteerde instituten die wetenschappelijk bewijs van de producten leveren.

 

Na jarenlang onderzoek op de gerenommeerde Massey University in Nieuw-Zeeland (voorloper op het gebied van diergeneeskunde) is palaMOUNTAINS® ontwikkeld. Het is ‘werelds eerste’ vloeibare multivitaminen & mineralen supplement met een buitengewoon opnamepercentage. Deze unieke gepatenteerde formule biedt namelijk een absorptie van 99,5%. Dit is erg hoog als je kijkt naar vergelijkbare supplementen in pil- of poedervorm, die een gemiddelde opname hebben van 20%.

 

Het bevat zowel ‘in water’ als ‘in vet oplosbare’ vitaminen en mineralen. PalaMOUNTAINS® is gesuspendeerd. Dit wil zeggen dat er twee stoffen (water en vet) gemengd worden tot een onscheidbare suspensie met, in dit geval, een Omega 3 en 6-vetzuurbasis. Doordat de vitaminen en mineralen zo beschermd blijven, kan het direct worden opgenomen door het dier.

Hierdoor is het resulaat van voeren sneller zichtbaar. Het bevat daarnaast smaakstoffen voor een goede acceptatie.

Team Palamountains Scientific animal nutrition

Achter de website Palamountains NL zit het Tartok Products. ​

Tartok Products is verkoper van Exclusieve dierenproducten.

Onderdeel van Tartok Products is het sledehondenteam Tartok Speed.

Het sledehondenteam loopt al jaren op internationaal niveau.

 

Om de honden op top niveau te houden is de juiste voeding en voedingssupplementen van groot belang. De combinatie van kennis van jarenlang gebruik en mee ontwikkeling van diervoeding en anderzijds het presteren op internationaal niveau geeft Tartok Productseen uniek profiel.

 

Zo is er zowel kennis in de praktijk als product inhoudelijk. Palamountains NL heeft innovatieve producten met een focus op: Sport, algehele gezondheid, herstel en prestatieverbetering.

Wij zijn Stefan, Ilse en Zohra Donker uit Zevenbergschen Hoek waar we wonen met onze sledehonden. In  2009 kochten we onze eerste sledehond genaamd Jan. Hij is de grondlegger die het verdere team mee heeft opgebouwd.   Beide hadden we al ervaring in de sledehondensport. Zo is Ilse in de sport opgegroeid.  Haar ouders Arie en Hennie Verschoor van de Udaschka Kennel zijn nog steeds actief in de sport.   Stefan is er op latere leeftijd mee begonnen. Het begon met een Alaskan Malamute, hierdoor ontstond de interesse voor de sport. De eerste jaren is hij Handler geweest bij Hans Mast.
bottom of page