top of page

Contact

Palamountains Benelux

Banstraat 23

5506 LA Veldhoven

T : +31 (0)614613733

E : Info@palamountains.org

Openingstijden

maandag tot vrijdag van :      09.00 uur tot 18:00 uur

zaterdag                             :      09:00 uur tot 14:00 uur

Contact formulier

Bericht ontvangen!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief • Ontvang 15% korting op je eerste aankoop!

Bedankt voor het abonneren!

Het team achter Palamountains Benelux

Achter de website Palamountains NL zit het Tartok Products. ​

Tartok Products is verkoper van Exclusieve dierenproducten. Onderdeel van Tartok Products is het sledehondenteam Tartok Speed. Het sledehondenteam loopt al jaren op internationaal niveau.

 

Wij zijn Stefan, Ilse en Zohra Donker uit Zevenbergschen Hoek waar we wonen met onze sledehonden. In  2009 kochten we onze eerste sledehond genaamd Jan. Hij is de grondlegger die het verdere team mee heeft opgebouwd.   Beide hadden we al ervaring in de sledehondensport. Zo is Ilse in de sport opgegroeid.  Haar ouders Arie en Hennie Verschoor van de Udaschka Kennel zijn nog steeds actief in de sport.   Stefan is er op latere leeftijd mee begonnen. Het begon met een Alaskan Malamute, hierdoor ontstond de interesse voor de sport. De eerste jaren is hij Handler geweest bij Hans Mast.

Om de honden op top niveau te houden is de juiste voeding en voedingssupplementen van groot belang. De combinatie van kennis van jarenlang gebruik en mee ontwikkeling van diervoeding en anderzijds het presteren op internationaal niveau geeft Tartok Productseen uniek profiel.

 

Zo is er zowel kennis in de praktijk als product inhoudelijk. Palamountains NL heeft innovatieve producten met een focus op: Sport, algehele gezondheid, herstel en prestatieverbetering.

bottom of page