top of page

Publicaties

Publicaties | Palamountains Wetenschappelijke diervoeding

palaMOUNTAINS® diervoedingsproducten zijn effectief bewezen in studie na studie. Bekijk het volledige rapport voor al deze onderzoeken.

"palaMOUNTAINS unieke gepatenteerde olie-emulsie zal de productie van uw dieren enorm helpen en verhogen." Professor Brian Wilkinson - Massey University, Nieuw-Zeeland

Professor Brian Wilkinson - Massey University “Diervoeding lijkt veel op een 'productielijn' in de slachthuizen, waar er heel wat verwerkingslijnen zijn met arbeiders in verschillende stadia langs elke proceslijn die dingen met het karkas doen om eerst de vacht te verwijderen, ingewanden enz. en later het karkas afbreken tot snijwonden. Het spijsverteringssysteem van het dier is vergelijkbaar wanneer er een reeks bacteriën en enzymen (procesmedewerkers) is die het voedsel dat het heeft gegeten afbreken en vervolgens lijnen in het lichaam verwerken om de geabsorbeerde voedingsstoffen te gebruiken en spieren, vet, botten, wol enz. Op te bouwen. De effectiviteit van de bacteriën en enzymen in de darmen en het lichaam is sterk afhankelijk van wat het dier zich voedt. De snelheid waarmee de bacteriën en enzymen kunnen werken, varieert van traag tot plat en het hangt er allemaal vanaf of ze worden gevoed met de juiste balans van voedingsstoffen.

 

We kunnen ze het gevoel geven (het spijsverteringssysteem) efficiënter te werken door ze te voorzien van belangrijke voedingsstoffen (palaMOUNTAINS Revive etc.), zodat ze in staat zijn om op maximale capaciteit te werken.

 

De snelheid waarmee daadwerkelijk wordt gewerkt, hangt echter af van hoeveel van het juiste voedsel het dier binnenkrijgt, wat op zijn beurt van invloed is op het gewicht van de dieren, wat op zijn beurt de kwaliteit van hun algehele productie beïnvloedt, dwz type gewichtstoename, gezondheid , wolgroei etc.

 

Of het dier zwaarder wordt, hangt volledig af van de kwaliteit en hoeveelheid voedsel die het dier krijgt; dus palaMOUNTAINS Revive etc. draagt ​​niet alleen bij aan gewichtstoename, maar helpt en bevordert de snelheid waarmee het spijsverteringssysteem kan werken. De totale productie van dieren vereist dat het dier voldoende van het juiste voedsel eet en elke dag de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt; een tekort aan voedsel of voedingsstoffen voor een langere periode zal resulteren in een zwakke productie.

palaMOUNTAINS unieke gepatenteerde olie-emulsie met een absorptiegraad van 99,5% zal de productie van uw dieren enorm helpen en verhogen. ”

Resultaten van wetenschappelijke studies aan Massey University, Palmerston North, hebben geconcludeerd dat palaMOUNTAINS-producten het volgende bieden:   95% absorptiegraad 65% immuniteitsverbeteringen 30% toename van de energieproductie  Zie de wetenschappelijke proefgegevens hieronder voor meer informatie.
De snelheid waarmee daadwerkelijk wordt gewerkt, hangt echter af van hoeveel van het juiste voedsel het dier binnenkrijgt, wat op zijn beurt van invloed is op het gewicht van de dieren, wat op zijn beurt de kwaliteit van hun algehele productie beïnvloedt, dwz type gewichtstoename, gezondheid , wolgroei etc.

Resultaten van wetenschappelijke studies aan Massey University, Palmerston North, hebben geconcludeerd dat palaMOUNTAINS-producten het volgende bieden:


95% absorptiegraad
65% immuniteitsverbeteringen
30% toename van de energieproductie

Zie de wetenschappelijke proefgegevens hieronder voor meer informatie.

Onderzoek uitgevoerd door Dr.Wouter Hendriks
Massey University Clinical Study 2004 toont aan dat MyBeau-supplementen 99,5% verteerbaar zijn bij katten en honden

 

 

My Beau® diervoedersupplementen zijn wetenschappelijk geformuleerde vloeibare vitamine- en mineraalproducten op basis van omega-3 en 6 vetzuren. Deze test werd in 2004 uitgevoerd door Dr. Wouter Hendriks en zijn team van de afdeling Diervoeding & Fysiologie van het Institute of Food, Nutrition and Human Health van de Massey University (NZ), om de verteerbaarheid van de MyBeau® hond en kat te bepalen voedingssupplementen.

De onderzoekers wilden meer inzicht krijgen in het potentieel voor opname van voedingsstoffen in het lichaam van de dieren. Het team van Dr. Hendriks ontdekte dat het My Beau®-product voor 99,5% verteerbaar was bij honden, wat aantoonde dat de voedingsstoffen in het MyBeau®-supplement gemakkelijk beschikbaar waren voor gebruik in het lichaam van de dieren.

Naam en instelling van de schrijver: Dr. Kay Rutherfurd-Markwick - Senior Research Scientist. Institute of Food, Nutrition and Human Health, Massey University, Palmerston North, NZ. Datum: afgesloten augustus 2005

Proefresultaten:

Consumptie van Mybeau Cat kan de weerstand en het vermogen om ziekten en infecties bij katten te bestrijden aanzienlijk verbeteren
d.w.z. na slechts 4 weken werd een toename van 45% gezien in de immuunfunctie van de geteste katten.

Naam en instelling van de schrijver: Dr. Dave Thomas - waarnemend directeur, Center for Feline Nutrition, Institute of Food, Nutrition and Human Health, Massey University, Palmerston North, NZ. Datum: 2006

Proefresultaten:

De toevoeging van Exceed / Mybeau:

had een toename in de schijnbare fecale verteerbaarheid van droge stof.
toegevoegd aan een droog hondenvoer verminderde de hoeveelheid ontlasting die door honden wordt geproduceerd.
een significante toename van de schijnbare fecale verteerbaarheid van droge stof en energie.

Naam en instelling van de schrijver: Dr. Dave Thomas - waarnemend directeur, Center for Feline Nutrition, Institute of Food, Nutrition and Human Health, Massey University, Palmerston North, NZ. Datum: 2006

Proefresultaten:

Mybeau-consumptie:

significant verhoogde niveaus van serumtriglyceride na inspanning.
aanzienlijk verhoogde niveaus van vitamine E.
significant verbeterde lymfocytproliferatie tot PHA.
significant verbeterde fagocytische activiteit van perifere bloedleukocyten.
aanzienlijk verbeterde immuunparameters die de weerstand kunnen verbeteren, het vermogen om ziekten en infecties te bestrijden en die een efficiënte energiebron vormen voor werkhonden
d.w.z. na 8 weken een verhoging van 65% in de immuunfunctie van honden.

Naam en instelling van de schrijver: Dr. Wouter Hendriks - Directeur, Diervoeding en fysiologie, Instituut voor voeding, voeding en menselijke gezondheid, Massey University, Palmerston North, NZ. Datum: september 2004

Proefresultaten:

Mybeau-verteerbaarheid = 99,5%
Door de toevoeging van Mybeau wordt de verteerbaarheid van andere voedingsstoffen in het voer verbeterd.

bottom of page