top of page
IMG_0348.JPG

Equine

Speciaal voor paarden

De supplementen van de Equine lijn zijn ontwikkeld om de algehele gezondheid te ondersteunen

palaMOUNTAINS® Equine product assortiment is bekend om zijn kwaliteit en het succes in verschillende paardensport disciplines. De supplementen zijn ontwikkeld om de algehele gezondheid en welzijn van het paard te verbeteren. Het brede assortiment biedt een oplossingen voor verschillende omstandigheden en paardensporten.  De Palamountains paarden producten zijn wetenschappelijk geformuleerd, getest en gevalideerd door Massey University uit Nieuw Zeeland. Door professionals uit de industrie en sport wordt Palamountains erkend als product die buitengewone voordelen biedt voor de gezondheid van uw paard. Multi-vitaminen en mineralen zijn belangrijk voor een goede gezondheid en welzijn.

Equine-extreme-2,5L-voorkant.png

Verkrijgbaar in 2,5L en 750ml

extreme-equine-plus-ticks.png

palaMOUNTAINS® Extreme Equine Plus

is een energiedichte formulering. Het bevat zowel 'in water' als 'in vet oplosbare' vitaminen en mineralen en dit is gesuspendeerd. Dit wil zeggen dat er twee stoffen (water en vet) gemengd worden tot een onscheidbare suspensie met een Omega 3- en 6-vetzuurbasis.

Extreme Equine Plus is 'werelds eerste' vloeibare multivitaminen- en mineralensupplement dat ontwikkeld is voor sportpaarden.

De unieke gepatenteerde formule biedt een buitengewone absorptie van 99,5%.

 

Het bevat ook smaakstoffen van gist en knoflook voor een hoge smakelijkheid en veel plezier.

Naast de andere hoogwaardige bouwstoffen bevat het drie belangrijke ingrediënten:
Creatine: helpt energie te leveren aan alle cellen in het lichaam, voornamelijk spieren, en zorgt voor meer kracht en meer spierhydratatie.

Equine-extreme-750ml-transparant.png

Biotine: Noodzakelijk voor celgroei, de productie van vetzuren en het metabolisme van vetten en aminozuren.

Foliumzuur: Betrokken bij reacties die nodig zijn voor de aanmaak van DNA en voor belangrijke aminozuren.

Wat is het verschil tussen Extreme Equine Plus en Equine Show Off?


Beide producten helpen sportpaarden met energie, herstel, hoge kwaliteit van de huid, conditie van de vacht & hoeven.

- Extreme is een formule met creatine dat helpt bij verhoogde spiercontractie en meer kracht. Het biedt energie voor workouts met een hoge                    intensiteit.

- Show Off is geformuleerd voor Spring en Dressuur, jonge paarden en het fokken en bevat niet het extra voordeel van Creatine.

Equine-bonejoint-2,5L-voorkant.png

Verkrijgbaar in 2,5L en 750ML

equine-bone-and-joint-ticks.png
pala bone.png

palaMOUNTAINS® Equine Bone & Joint

is een formule welke zowel 'in water' als 'in vet oplosbare' vitaminen en mineralen bevat, en is gesuspendeerd.

 

Dit wil zeggen dat er twee stoffen (water en vet) gemengd worden tot een onscheidbare suspensie met een Omega 3- en 6-vetzuurbasis.


Equine Bone & Joint is 'werelds eerste' vloeibare multivitaminen- en mineralensupplement dat ontwikkeld is voor oudere paarden. Het is gemaakt van ingrediënten die essentieel zijn voor de groei van gezond kraakbeen en het langdurig onderhouden van gezonde gewrichten.

De unieke (door een octrooi beschermde) formule biedt een buitengewone absorptie van 99,5%.

Het bevat ook smaakstoffen van gist en knoflook voor een hoge smakelijkheid en veel plezier.

Equine-bonejoint-750ml-transparant.png

Naarmate paarden ouder worden verliezen ze een deel van hun vermogen om zelf bindweefsel en kraakbeen te herstellen. Equine Bone & Joint ondersteunt groei, medisch herstel en de algehele gezondheid van oudere paarden.
Naast de hoogwaardige bouwstoffen bevat Equine Bone & Joint drie belangrijke ingrediënten:

1.    Glucosamine: helpt de gewrichten te smeren en het kraakbeen meer schokdempend te maken.


2.    Chondroïtine: vermindert de afbraak van gewrichtskraakbeen en stimuleert de regeneratie van nieuw kraakbeen en spiergroei.


3.    Biotine: helpt bij celgroei en hoefconditie

Wat zeggen blije baasjes? 

Sarah - Geeft de Equine Pre-Boost

Ik merk dat Indy na zware inspanning sneller hersteld en zie dat zelfs terug in de resultaten van de herstel training. Overduidelijk waarom de Pre-Boost nu bovenaan mijn paklijst voor de wedstrijden staat. 

Verkrijgbaar in 2,5L en 750ML

equine-showoff-ticks.png

palaMOUNTAINS® Equine ShowOff

is een multivitamine- en mineralen supplement. Het bevat zowel 'in water' als 'in vet oplosbare' vitaminen en mineralen en dit is gesuspendeerd.

 

Dit wil zeggen dat er twee stoffen (water en vet) gemengd worden tot een onscheidbare suspensie met een Omega 3- en 6-vetzuurbasis.


Deze unieke (door een octrooi beschermde) formule biedt een buitengewone absorptie van 99,5%. Het bevat ook smaakstoffen van gist en knoflook voor een hoge smakelijkheid en veel plezier.

 

Indien gevoerd volgens de instructies van een BOOST van 21 dagen en vervolgens ONDERHOUD, kunnen de resultaten binnen 10-15 dagen worden bekeken.
Equine Show Off is ontwikkeld voor paarden zoals eventing, hobby, fokken en voor jonge paarden. Vijf punten die Show Off verbeterd:

Equine Show Off is ontwikkeld voor paarden zoals eventing, hobby, fokken en voor jonge paarden. Vijf punten die Show Off verbeterd:

 

1.    Gezondheid & Vitaliteit
2.    Prestatie & Herstel
3.    Conditie van huid, vacht & hoef
4.    Gezondere maag & darm conditie
5.    Vruchtbaarheid

Verkrijgbaar in 750 ml en spuit 80ml

equine-preboost-ticks.png

palaMOUNTAINS® Equine Pre-boost

is een vloeibaar multivitamine- en elektrolytsupplement voor voorbereiding en herstel bij paarden tijdens wedstrijden en reizen. Het is een formule welke zowel 'in water' als 'in vet oplosbare' vitaminen en mineralen bevat, en is gesuspendeerd. Dit wil zeggen dat er twee stoffen (water en vet) gemengd worden tot een onscheidbare suspensie met een Omega 3- en 6-vetzuurbasis.


Equine Pre-boost is ontworpen om een zeer opneembare en draagbare bron van energie te creëren voor sportpaarden. De unieke formule biedt een buitengewone absorptie van 99,5%. Het bevat ook smaakstoffen van gist en knoflook voor een hoge smakelijkheid en veel plezier. Het bevat antioxidanten, zouten en stoffen die verloren gaan via zweten en beweging.
Naast de hoogwaardige bouwstoffen zoals calcium, foliumzuur, antioxidanten en vitaminen bevat palamountains Equine Pre-boost de volgende belangrijke ingrediënten:

Equine-preboost-750ml-zijkant.png

1.    Elektrolyten - zijn zouten die de spierfuncties ondersteunen en de vochtbalans van het lichaam in stand houden. palaMOUNTAINS-Equine Pre Boost bevat vijf belangrijke elektrolyten: natrium, kalium, chloride, magnesium en calcium, waardoor het drinken wordt aangemoedigd. De verloren lichaamsvloeistoffen worden zo vervangen door de dorstreactie te stimuleren. Dit werkt weer om de eetlust aan te moedigen en het herstel te versnellen.


2.    B- vitaminen: zijn betrokken bij het proces van het omzetten van voedsel naar brandstof. Het stimuleert ook de vorming van rode bloedcellen die zuurstof door het lichaam transporteren. palaMOUNTAINS-Equine Pre Boost bevat vitamines: B1, B2, B6, B12, Biotine, Niacine, Calcium, Panthotheenzuur en Foliumzuur om de eetlust te stimuleren en de energieopslag te vervangen na het sporten.


3.    Omega 3 en 6 - Deze essentiële vetzuren zijn hét middel voor het fysiologische systeem. Het helpt mee om spieren op te bouwen, ontstekingen onder controle te houden, gewrichten en bindweefsel te genezen en de inspannings-stress te herstellen. 


4.    Creatine - Het belangrijkste doel van creatine is om energie te leveren. De spier kan hierdoor intenser samentrekken, vaker en ook voor langere duur. Het verbeterd spierprestaties, voegt kracht toe, vergemakkelijkt het herstel en verhoogt de sprintsnelheid. Creatine fungeert ook als melkzuurbuffer en helpt het uithoudingsvermogen tijdens de race te verhogen.

bottom of page