top of page
Palamountains producten

Exceed

Voor de (sport)hond

Deze speciale formule verbeterd het uithoudingsvermogen, het herstel en de spijsvertering van uw hond. 

PalaMOUNTAINS Exceed

Bij Palamountains begrijpen we de unieke behoeften van actieve en sportieve honden, daarom bieden we een scala aan producten die zijn ontworpen om het uithoudingsvermogen te verbeteren en snel herstel te bevorderen.

Onze Exceed-lijn van hondensupplementen is ontwikkeld door vooraanstaande wetenschappers van de Massey Universiteit in Nieuw-Zeeland. Deze wetenschappelijk ontwikkelde formules zijn specifiek samengesteld om te voldoen aan de voedingsbehoeften van sportieve honden, zoals politiehonden, flyball honden, canicross en canitrail honden.

Wat maakt Exceed supplementen zo effectief? Onze vloeibare formulering zorgt voor maximale opname van vitaminen en mineralen, met een indrukwekkende absorptiesnelheid van 99,5%. Dit betekent dat uw hond optimaal profiteert van elke dosis, waardoor ze klaar zijn om te schitteren op het veld, op het parcours of tijdens welk sportevenement dan ook.

Of u nu traint voor competitie of gewoon geniet van actieve bezigheden met uw hond, onze producten zijn de perfecte aanvulling op een gezonde levensstijl. Onze supplementen ondersteunen niet alleen de fysieke prestaties, maar dragen ook bij aan de algehele gezondheid en welzijn van uw hond. Ontdek hieronder ons assortiment in Exceed producten. 

pala13_edited.png
palamountains-exceed-ticks.png
palaMOUNTAINS Exceed Logo (2).jpg

PalaMOUNTAINS® Exceed 

Is een multivitamine- en mineralen supplement. Het bevat zowel 'in water' als 'in vet oplosbare' vitaminen en mineralen en is gesuspendeerd. Dit wil zeggen dat er twee stoffen (water en vet) gemengd worden tot een onscheidbare suspensie met een Omega 3- en 6-vetzuurbasis.

Palamountains Exceed is ' werelds eerste' vloeibare multivitamine & mineraal supplement voor de werkhond zoals: windhonden, boerderij-, jacht- en behendigheidshonden. Deze unieke formule biedt een buitengewone absorptie van 99,5%.

Het bevat ook smaakstoffen van gist en knoflook voor een hoge smakelijkheid en veel plezier. Met behulp van Palamountains Exceed zijn al meerdere titels behaald in de hondensport.

Palamountains Exceed biedt uw hond het vereiste vetgehalte dat essentieel is voor betere prestaties. Samen met de unieke combinatie van essentiële voedingsstoffen helpt het bij de spijsvertering, het verhogen van het uithoudingsvermogen en de mogelijkheid om infecties te bestrijden. 

Onderzoeken aan de Massey University hebben bewezen dat Palamountains Exceed de immuniteit verhoogt, herstel versneld en de conditie van huid & vacht verbeterd.

Wat is het verschil tussen Palamountains Exceed & Palamountains MyBeau?
- Palamountains Mybeau is een formule voor de huishond. Mybeau biedt uw huisdier een unieke combinatie van voedingsstoffen die de conditie van de huid en vacht verbetert. Het helpt bij de spijsvertering en om de algehele gezondheid en vitaliteit van uw dierbare viervoeter te verbeteren.

- Palamountains Exceed is een formule voor de endurance-hond. Exceed heeft iets hogere niveaus van wateroplosbare vitamines omdat de hond meer energie verbruikt en meer urineert dan de huishond, en daarom een hoger vervangingsniveau nodig heeft.
Daarnaast adviseren wij voor een optimaal voedingspatroon voor uw hond om dagelijks vers vlees te voeren.

pala06.png

Verkrijgbaar in: 80ml spuit & 750ml zak

equine-preboost-ticks.png
Schermafbeelding 2022-12-05 om 14.57.03.png

PalaMOUNTAINS® Exceed Pre-boost

Is een vloeibaar multivitamine- en elektrolytsupplement voor voorbereiding en herstel bij honden tijdens wedstrijden en reizen. Het bevat zowel 'in water' als 'in vet oplosbare' vitaminen en mineralen en is gesuspendeerd. Dit wil zeggen dat er twee stoffen (water en vet) gemengd worden tot een onscheidbare suspensie met een Omega 3- en 6-vetzuurbasis.


Exceed Pre-boost is ontworpen om een zeer opneembare en draagbare bron van energie te creëren voor sporthonden. De unieke formule biedt een buitengewone absorptie van 99,5%. Het bevat ook smaakstoffen van gist en knoflook voor een hoge smakelijkheid en veel plezier. Het bevat antioxidanten, zouten en stoffen die verloren gaan door energieverbruik en beweging.

Naast de hoogwaardige bouwstoffen zoals calcium, foliumzuur, antioxidanten en vitaminen bevat palamountains Exceed Pre-boost de volgende belangrijke ingrediënten: 

 

1.    Elektrolyten - zijn zouten die de spierfuncties ondersteunen en de vochtbalans van het lichaam in stand houden. PalaMOUNTAINS-Exceed Pre Boost bevat vijf belangrijke elektrolyten: natrium, kalium, chloride, magnesium en calcium, waardoor het drinken wordt aangemoedigd. De verloren lichaamsvloeistoffen worden zo vervangen door de dorstreactie te stimuleren. Dit werkt weer om de eetlust aan te moedigen en het herstel te versnellen.

2.    B- vitaminen: zijn betrokken bij het proces van het omzetten van voedsel naar brandstof. Het stimuleert ook de vorming van rode bloedcellen die zuurstof door het lichaam transporteren. PalaMOUNTAINS-Exceed Pre Boost bevat vitamines: B1, B2, B6, B12, Biotine, Niacine, Calcium, Panthotheenzuur en Foliumzuur om de eetlust te stimuleren en de energieopslag te vervangen na het sporten.


3.    Omega 3 en 6 - Deze essentiële vetzuren zijn hét middel voor het fysiologische systeem. Het helpt mee om spieren op te bouwen, ontstekingen onder controle te houden, gewrichten en bindweefsel te genezen en de inspannings-stress te herstellen. 


4.    Creatine - Het belangrijkste doel van creatine is om energie te leveren. De spier kan hierdoor intenser samentrekken, vaker en ook voor langere duur. Het verbeterd spierprestaties, voegt kracht toe, vergemakkelijkt het herstel en verhoogt de sprintsnelheid. Creatine fungeert ook als melkzuurbuffer en helpt het uithoudingsvermogen tijdens de race te verhogen.


Daarnaast adviseren wij voor een optimaal voedingspatroon voor uw hond om dagelijks vers vlees te voeren.

equine-bone-and-joint-ticks.png

PalaMOUNTAINS® Exceed Bone & Joint

Bevat de belangrijke ingrediënten die de bouwstenen vormen voor een goede  gezondheid en vitaliteit van uw hond.

Het product helpt het stimuleren van de vervaardiging van zacht weefsel zoals kraakbeen, ligamenten, pezen en huid. Daarnaast stimuleert het hydrateren en dempen van kraakbeenweefsel dat blessures onder stress helpt voorkomen.

Verbetering van de huid & celmembranen die helpen bij: energie, metabolisme die de nieren helpen, zenuw- en immuunsysteemfuncties.

Antioxidanten spelen een sleutelrol om door vrije radicalen veroorzaakte schade te minimaliseren en de genezing te verbeteren.

Exceed Bone & Joint is een vloeibaar supplement met Glucosamine, Chondroitin & biotine ter  ondersteuning  van de gezondheid van botten, gewrichten en mobiliteit van uw hond.

 

Dieren hebben voedingsstoffen nodig in alle levensfasen, dit begint al tijdens de dracht. Gezondere baby's ontwikkelen sterkere botten en gewrichten die ze door de verschillende groeistadia heen helpt tot ze volwassen zijn.  

Wat zeggen blije baasjes? 

Mirjam - Geeft de Exceed producten

Wij zijn al enkele jaren gebruiker van de Palamountain Exceed voor onze sporthonden. En erg tevreden! Onze hond groeit ook zo hard nu! Iedere dag geef ik hem de Exceed, en dat is het eerste wat hij opeet!

Palamountains Exceed

Bent u op zoek naar voedingssupplementen voor uw hond? Dan bent u bij Palamountains aan het juiste adres. Wij bieden verschillende soorten voedingssupplementen voor uw hond aan, deze unieke reeks producten zijn wetenschappelijk ontwikkelde formules door wetenschappers van de Massey Universiteit uit Nieuw-Zeeland. 

 

In ons assortiment zijn verschillende soorten voedingssupplementen hond te vinden, namelijk de:

  • palaMOUNTAINS Exceed

  • palaMOUNTAINS Exceed Pre-Boost

  • palaMOUNTAINS Exceed Bone & Joint

 

Doel Voedingssupplementen hond

Het doel van onze voedingssupplementen hond zijn de gezondheidsvoordelen die de voedingssupplementen met zich meebrengen voor uw hond. Zo kunnen onze voedingssupplementen hond helpen bij de spijsvertering, het verhogen van het uithoudingsvermogen en de mogelijkheid om infecties te bestrijden vergroten. Tevens verhoogt het de immuniteit, herstel en  de conditie van de huid en vacht. Daarnaast kunnen onze voedingssupplementen hond dienen als multivitamine- en elektrolyt supplement als  voorbereiding en herstel bij honden tijdens wedstrijden en inspanningen . 

 

Onze voedingssupplementen hond kunnen dus dienen als de bouwstenen die een goede gezondheid en vitaliteit van uw hond gaan vormen. Het helpt onder andere het stimuleren van de vervaardiging van zacht weefsel en dit helpt bij het voorkomen van blessures onder stress. 

 

Doelgroep Voedingssupplementen hond

Deze voedingssupplementen hond zijn voornamelijk gericht op de endurance-hond. Exceed heeft iets hogere niveaus van wateroplosbare vitamines omdat de hond meer energie verbruikt en meer urineert dan de huishond, en daarom een hoger vervangingsniveau nodig heeft. 

 

Bent u op zoek naar andere voedingssupplementen hond? Dan kunt u beter kiezen voor palaMOUNTAINS MyBeau. Deze voedingssupplementen hond zijn meer geschikt voor de huishond. Daarnaast kunt u hier de pagina vinden waarbij u hond supplement kunt kopen en kunt u hier de pagina vinden waar u paardensupplementen kunt kopen.

bottom of page