top of page
320975034_3063753773927788_1341262308384042166_n.jpg
pala team member.png

Kevin Weijermans

Mijn naam is Kevin Weijermans, ik ben 34 jaar oud en woon in Born in Zuid-Limburg. Samen met mijn gezin, bestaande uit vijf personen, doen wij de Canicross/sledenhondensport. Wij hebben momenteel negen honden waarvan we met acht meedoen aan deze sport.

  • Facebook
  • Instagram

Ik ben in aanraking gekomen met de sledenhondensport door een vriendin. Ik nam een hond van haar over die al in deze sport zat en het leek mij erg leuk om dit ook te gaan doen. Zo begon ik met een kruising Rottweiler/Husky (Kaya) waarmee ik voornamelijk meedeed aan de discipline Bikejöring. Na een tijdje kreeg onze familie een Alaskan Malamute (Hummer) erbij en na ongeveer een jaar, en meerdere wedstrijden te hebben bijgewoond, leek me het steppen ook heel leuk. Er kwamen meerdere honden bij en we begonnen als gezin steeds fanatieker te worden.

In 2020 kwam ik voor het eerst in aanraking met Palamountains. Ik had eerst een ander supplement geprobeerd, maar zag hiermee niet het gewenste verschil. Mijn honden hadden nog steeds (niet altijd) het wel bekende zwalken/verkramping van de spieren. Hierna ging ik Palamountains uitproberen. Na twee weken de Palamountains Exceed te geven en bij een training de booster en recovery, zagen we een verschil. We zijn dit blijven geven en vanaf dat moment gingen mijn honden als een speer. We kunnen nu gerust zeggen dat het werkt.

 

Palamountains heeft gezorgd voor een glanzende vacht, gezonde honden, goede ontlasting en geen last van uitputting (langere uithoudingsvermogen). Het is heel fijn dat je de Exceed buiten de training geeft als basis bij de dagelijks voeding en als een boost voor een zware training of wedstrijd hoef je maar een kleine hoeveelheid Pre-Boost vooraf of als recovery achteraf te geven. De hond neemt het snel op, echt top!

bottom of page