top of page
sonja 3.jpg
pala team member.png

Sonja Weber

Sonja Weber al vijfentwintig jaar actief in de jachthondensport, met de Bracco Italiano, een staande hond,wiens oorsprong in Italie ligt.

Wij hebben met onze Senso destijds het hoogst haalbare behaald, n.l. een uitnodiging voor de Nimrod, de meest prestigieuze jacht proef, waar een hond maar eenmaal in zijn leven word uitgenodigd.


Ik vind het belangrijk dat de hond, indien mogelijk, mag doen waar het ras ooit voor gefokt is.
Een jachthond is tenslotte een actieve hond. Ik ben van mening dat een goed gebouwde hond tot meer in staat moet zijn en daardoor in aanraking met de canicross gekomen. Milan was met zijn vaste loopster ongeslagen op de lange cross , met drie Nederlandse titels op zak ,mag hij nu van zijn pensioen gaan genieten.


Mijn honden bezitten ook allemaal de Nederlandse schoonheids titel. Het showen doen wij op Internationaal niveau.Wij rijden half Europa af, om shows  te bezoeken. Onze jongste reu Savio ,een import uit Frankrijk, was de laatste tijd zeer succesvol op show. Hij behaalde o.a de Junior wereld titel, Nederlands kampioen, Benelux kamp, Bundessieger, Latin Winner, Parijs Winner en Winner NL.
Afgelopen jaar won hij ook de Eukanuba Award voor de hoogst gekwalificeerde jachthond in groep 7.


Momenteel hebben wij drie reuen in huis. Allemaal Hd en Ed vrij. Zodoende heeft Savio al voor een aantal fraaie nakomelingen mogen zorgen. Zijn nakomelingen zitten zelfs in America en Canada. Hopelijk doet de kans zich voor, om uit een fraaie combinatie een zoon van hem te verkrijgen.


Ik ben via de Canicross met Palamountains in aanraking gekomen. Ik won een foto wedstrijd en kreeg een zak Exeed kado !
Super tevreden hoe mijn honden hier op reageerden. Vooral het feit dat het op olie basis is,en dus het  opname percentage hoog is vind ik een pluspunt. Bij het herstel in de sport, na ziekte, maar zeker ook showhonden kunnen zo nu en dan wel wat extra's gebruiken, daar op show alles draait om hoe de hond eruit ziet.,


Buiten de sportlijn ,vind ik de MyBeau producten ook een fijn supplement voor de honden die wat minder aktief zijn, maar ook wat extra kunnen gebruiken.


Trots dus om bij team Palamoutains te horen.

bottom of page