top of page
naamloos-6025.JPG
pala team member.png

Wij zijn Stefan, Ilse en Zohra uit Zevenbergschen Hoek waar we wonen met onze sledehonden. In 2009 kochten we onze eerste sledehond genaamd Jan

Hij is de grondlegger die het verdere team mee heeft opgebouwd. Beide hadden we al ervaring in de sledehondensport

  • Facebook
  • YouTube
  • Instagram

Zo is Ilse in de sport opgegroeid. Haar ouders Arie en Hennie Verschoor van de Udaschka Kennel zijn nog steeds actief in de sport. 
Stefan is er op latere leeftijd mee begonnen. Het begon met een Alaskan Malamute, hierdoor ontstond de interesse voor de sport. De eerste jaren is hij Handler geweest bij een sledehondenkennel hier in Nederland. 
 
Uiteraard zijn we zoals iedereen begonnen met een paar honden, maar dat werd al snel uitgebreid naar een heel team. Wij werken met een voor Nederland een wat onbekender type hond genaamd “Hond of Alaskan Husky” Dit is een mix van verschillende rassen (voornamelijk jachthond) om de ultieme sledehond/sporthond te creëren. Dit type hond wordt al decennia gefokt, alleen ze hebben geen officiele stamboom. 


Momenteel bestaat onze kennel uit 12 honden. 

Wij zijn 5 jaar geleden in aanraking gekomen met de producten van Palamountains. Dit doordat we zoals zovelen opzoek waren naar een product om onze sport honden meer te kunnen ondersteuning met voeding. Uiteraard is een uitgebalanceerd dieet van belang, maar een topsporter sport ook niet alleen op pasta dus wij waren van mening dat daar nog veel winst te halen was.

 

Dat bleek ook met de producten van Palamountains. Door de smakelijke vloeibare formulering hoef je maar een beetje te geven en de honden vinden het nog lekker ook. Wij zagen de vacht en algeheel gestel enorm verbeteren en zagen dat de prestaties van de honden heel stabiel werden. Kortom ons team groeide niet alleen in aantal honden, maar ook de honden groeide in gezondheid en prestatie.

 

Zo is het ons de afgelopen 4 jaar gelukt om 2x Europees kampioen te worden en 1x vice Wereldkampioen. Hiervoor geven wij dagelijks de Palamountains Exceed en bij trainingen en wedstrijden nog de Pre Boost en Recovery.

Als team vinden we het leuk om te groeien, maar ook om kennis en ervaringen te delen. Het is onze passie om met de honden bezig te zijn, zowel thuis als het sporten. Heeft u vragen over de honden of de sledehondensport, of wilt u de honden een keer in het echt aan het werk zien neem dan gerust contact op. 

Met Sportieve groet,

Ilse, Stefan en Zohra 
 

bottom of page