top of page
naamloos-5947_edited.jpg

What customers say about palaMOUNTAINS®

As Palamountains NL, quality and service are important to us. We are therefore curious about your experience with the Palamountains products.

Send your story / experience with photo to: info@palamountains.org

Bordercollie Palamountains Mybeau.jpg

Corrie en Jos

Border Collie

Behendigheid

Wij doen met onze honden ruim 25 jaar Agility en schapen drijven.

Bijna 15 jaar geleden werden wij bij één van onze border collies geconfronteerd met “Collie Woble”.

 

​​Er zijn een aantal producten op de markt maar de meesten moeten in water worden opgelost. Het nadeel hiervan is dat je nooit exact weet wat de hond hiervan binnen heeft gekregen. Sinds 2 jaar zijn we overgestapt op Exceed en Exceed Pre Boost.

 

​Ook hebben we in het wedstrijdveld al diverse honden en bazen blij gemaakt door Palamountains Exceed en Exceed Pre Boost te adviseren. Wij zijn door de resultaten ook bij andere honden er van overtuigd dat het een perfecte aanvulling is op de dagelijkse voeding.

Sinds medio vorig jaar zijn we dan ook een actief verkooppunt van Palamountains en promoten wij het product tijdens Agility wedstrijden.

Kynoweb Sonja 1.jpg

Sonja Weber

Bracco Italiano’s

Jachthonden

Sonja heeft al sinds 1990 Bracco Italiano’s, een veelzijdige jachthond. Momenteel heb ik drie reuen, geimporteerd uit Belgie en Frankrijk. Ik geeft de voorkeur aan een dual purpose hond, dus werk en schoonheid. Alle 3 hebben dan ook de nodige kampioen titels op show, waarvoor ik ook naar het buitenland afreis.

 

Naast de shows train ik mijn honden zelf ook om deel te nemen aan jachtproeven. Daarnaast zijn de honden, maar vooral de oudste succesvol in de canicross met hun vast hardloop partner. De jongste hond Savio is momenteel erg succesvol op shows in zowel binnen als buitenland. Hij heeft al diverse titel behaald en mag zich zelfs jeugd wereld kampioen noemen. Uiteraard word ook Savio getraind voor de jachtproeven. 

 

De honden moeten dus in top conditie zijn en wij ervaren dat de producten van Palamountains daar een goede bijdrage bij leveren. Het geeft de extra vitaliteit die we nodig hebben bij zowel shows als tijdens de jachtproeven. 

IMG_3874.JPG

Hollandse Herder, Siberian Husky, Euro Hound

Technical Obedience K9 ®, Sledehondensport

In 2015 werd er een Hollandse Herder toegevoegd aan de roedel genaamd Xtreme waar Martijn zijn passie volledig naar toeging en heeft al zijn ervaring in verschillende hondensporten gebundeld in zijn eigen trainingsprogramma Technical Obedience K9 ®. Martijn zijn theorie gaat over controle hebben en niet alleen over het hebben van een gehoorzame hond, je moet controle krijgen over meerdere gedragingen. 

 

Alleen door in de geest van de hond te komen en te begrijpen hoe hij denkt, kunt u de perfecte controle bereiken. Technical Obedience K9 ® is in te zetten in de meeste hondensporten.

Het geestelijke van de hond is 1 ding maar natuurlijk moet alles ook lichamelijk in orde zijn, zeker omdat er een hoop van de honden gevraagd wordt tijdens het sporten. Om de honden lichamelijk te ondersteunen geeft hij de honden al jaren PALAmountains. Wij gebruiken palamountains exceed al jaren naar volle tevredenheid voor onze roedel die bestaat uit 8 honden. De honden herstellen overduidelijk sneller na het toedienen van de exceed pre boost na een training of wedstrijd.

Katten-mybeau.jpeg

Geeft Mybeau aan haar katten

Wij zouden niet weten wat wij zonder MyBeau moesten doen! Een van onze poezen, de langharige, was altijd doodziek van de haarballen en kon nog nauwelijks eten en was graatmager. Na het proberen van Mybeau heeft ze nergens meer last van gehad. Ze was in het kattenhotel en heeft een week geen Mybeau gehad daar en het was meteen weer raak. Ze at weer nauwelijks iets en na een paar dagen kwam er een flinke haarbal uit. De volgende keer geef ik de Mybeau mee naar het kattenhotel. Onze andere kortharige poes krijgt ook Mybeau en ze hebben beide mega energie en een prachtige vacht. 

bottom of page