top of page
Nieuwsbrief-palamountains-afbeeldingen.png

Exceed

Voor de (sport)hond

Deze speciale formule verbeterd het uithoudingsvermogen, het herstel en de spijsvertering van uw hond. 

palaMOUNTAINS® products

palaMOUNTAINS supplements for sports dogs

palaMOUNTAINS® Exceed  

dog supplements are scientifically developed formulas by scientists at New Zealand's Massey University. The liquid formulation protects the vitamins and minerals and thus ensures a absorption of 99.5%. The products are used by various professionals because of the many health benefits for your dog.

Dagelijks gebruik | Basisondersteuning

Extra dosis bij inspanning

Verzorging

Wat zeggen blije baasjes? 

Mirjam - Geeft de Exceed producten

Wij zijn al enkele jaren gebruiker van de Palamountain Exceed voor onze sporthonden. En erg tevreden! Onze hond groeit ook zo hard nu! Iedere dag geef ik hem de Exceed, en dat is het eerste wat hij opeet!

Hond Supplement

Bent u op zoek naar een hond supplement? Dan bent u bij Palamountains aan het juiste adres. Wij zijn een expert op het gebied van hond supplement en bieden deze al aan vanaf €12,50 in diverse verpakkingen en groottes. Zo bieden wij de palaMOUNTAINS Exceed hond supplement aan in verpakkingen van 750ml en 2,5 liter. Ook is er een Pre boost hond supplement van 80 ml vanaf €29,-.

 

Hond Supplement: Ons Assortiment

In ons assortiment kunt u diverse producten op het gebied van hond supplement vinden, verdeeld onder diverse soorten supplementen. Onze hond supplement zijn wetenschappelijk ontwikkelde formules door wetenschappers van de Massey universiteit in Nieuw-Zeeland. Onze hond supplement zorgt voor vele gezondheidsvoordelen voor uw hond. Benieuwd naar wat deze zijn? Lees de reviews op onze website, of lees de verschillende publicaties op onze website!

 

Naast deze hond supplement soort verkopen wij nog meer soorten supplementen. Zo verkopen wij onder andere de MyBeau hond supplement lijn, die meer gericht is op huishonden. Deze soort hond supplement biedt een unieke mix van essentiële omega 3 en 6 vetzuren, in combinatie met B-vitamines en vetoplosbare vitamines. Hierdoor worden de voedingsstoffen in deze hond supplement snel opgenomen en ziet u al resultaat na een aantal dagen voeren. Door toevoeging van heerlijke aroma’s is de acceptatie van deze soort hond supplement hoog. Ideaal dus!

 

Ben je benieuwd wat wij naast deze soort hond supplement nog meer in ons assortiment hebben? Kijk dan verder op onze website en kijk wat wij voor jou kunnen betekenen. Benieuwd naar wie wij zijn? Bekijk dan ons team!

bottom of page