top of page
pexels-snapwire-46024 2.jpg

MYBEAU

Voor hond & kat

Unieke mix van essentiële vetzuren, vitaminen en mineralen die het welzijn uitzonderlijk verhogen

Mybeau® producten

Mybeau supplementen voor honden en katten

PalaMOUNTAINS® MyBeau

Ontdek de sleutel tot optimale gezondheid voor uw hond of kat met de Mybeau-lijn van natuurlijke voedingssupplementen. Onze 100% natuurlijke, vloeibare formulering is een complete bron van essentiële vitaminen en vetzuren, ontworpen om de algehele gezondheid van uw huisdier te verbeteren.

 

Mybeau biedt een unieke mix van essentiële omega 3, 6 en 9 vetzuren, samen met belangrijke in water oplosbare B-vitaminen en vetoplosbare vitamines A, D en E. Wat dit product echt onderscheidt, is de indrukwekkende opname van 99,5%, waardoor de voedingsstoffen direct worden opgenomen in de bloedbaan van uw hond of kat. Dit betekent dat u al binnen enkele dagen resultaten zult zien na het toevoegen van Mybeau aan hun dagelijkse voeding.

 

Door de vloeibare formulering van Mybeau toe te voegen aan de dagelijkse voeding van uw huisdier, verbetert u niet alleen hun vachtconditie, vitaliteit en immuniteit, maar ondersteunt u ook een gezonde darmflora en algehele welzijn.

 

Say goodbye tegen vachtproblemen en slechte vachtconditie - Mybeau is de oplossing waar u naar op zoek was. Ontdek de kracht van natuurlijke voedingssupplementen voor uw hond of ka en geef ze de zorg die ze verdienen met Mybeau. Met onze focus op natuurlijke hondenvoeding en voedingssupplementen, zorgen we ervoor dat uw huisdier elke dag weer straalt van vitaliteit en gezondheid.

Wat zeggen blije baasjes? 

Annemiek - Geeft Mybeau aan haar honden

2 weken geleden gestart met het voeren van Mybeau en ik zie nu al een verschil. Mijn Engelse springer reu is energieker, zit lekker in zijn vel en zijn ontlasting is uitmuntend. Eet normaal niet slecht maar zeker niet met smaak. Nu wordt zijn bak tot de laatste brok opgegeten, dus helemaal super. 

bottom of page